Gå til forsiden
Log ind

Glemt password?

Du er ikke logget ind


Commanderie de Bordeaux

Bordeaux has its reputation for a reason.

It is a powerhouse of big brands and wealthy chateau owners who have vaults of money with which they are able to make some of the world’s greatest wines – and you too pay for it.

Mere om os

Invitation til Slotsbesøg fra Chateau Malartic-Lagraviere torsdag den 20. juni 2024 kl. 18.30

Kære Commandører

Bestyrelsen inviterer, i forbindelse med slotsbesøg til smagning af vine fra Chateau Malartic-Lagraviere torsdag den 20. juni 2024 kl. 18.30. Smagningen afholdes i Restaurant Møntergades nye selskabslokaler på Sjæleboderne 4.

Malartic-Lagraviere dateres tilbage til 1700-tallet, men den moderne tidsregning starter i 1997, hvor den belgiske Bonnie familie købte slottet af Laurent-Perrier.

De gennemførte en totalrenovering af bygninger, produktionsfaciliteter og tilkøb af jordlodder.

Det har givet et betydeligt kvalitetsløft af vinene fra slottet.

Med undtagelse af Haut-Brion var vinene fra Graves ikke en del af 1855 klassifikationen.

De har siden 1959 haft deres egen klassifikation, hvor Malartic-Lagraviere er et af seks slotte, som både er klassificeret Grand Cru Classé de Graves for deres røde og hvide vine.

Slottet bliver repræsenteret af Jean-Jacques Bonnie, som i dag ejer slottet sammen med søsteren Veronique. De to udgør sammen med Jean-Jacques hustru Severine den daglige ledelse af Malartic-Lagraviere.

Udover hovedslottet har familien siden 2005 ejet naboslottet Gazin Rocquenfort. Det blev også gennemrenoveret, og det er her Jean-Jacques og Severine bor.

Endelig ejer familien Bodega Diamandes i Mendoza Argentina, som indgår i Clos de los Siete samarbejdet.

Vi starter med vinsmagning og får efterfølgende en 4 retters menu med vine fra slottets kældre.

Vinsmagning - årgang 2019:
Hvid og rød Malartic
Hvid og rød La Comte de Malartic
Hvid og rød Diamandes (Mendoza)

Til middagen - menu og vin:
Snacks – Reserve 2015 blanc
Paté en Croute - Malartic white 2014
Ravioli with lobster, bisque & white asparagus - Malartic white 2012
Sweetbread of veal with snails, aligot, parsleybutter and bordelaise - Malartic red 2010 and 2008
Braised Beef Cheeks with carrots and peas - Malartic red 2004

Arrangementet er for Commandører men vi vil tilbyde gæster at deltage hvis der er ledige pladser efter den 6. juni 2024.

Gæster/ledsagere kan tilmeldes ved at sende undertegnede en
e-mail på rolf@dolang.dk. Når jeg bekræfter modtagelsen er gæsten tilmeldt.

Prisen for at deltage i arrangementet er kr. 1.350 pr. Commandør og kr. 1.550 for gæster/ledsagere. Beløbet skal indbetales på Commanderiets konto Reg. 4001 4011084214.

Der er maksimalt plads til 48 personer til smagningen efter først til mølle princippet.

BtB
Rolf Dolang
Chancelier

Vine vi har smagt

Chapitre på Sølyst 16. juni 2012

24. juni 2012

I forbindelse med optagelsen af 6 nye Commandører smagte vi en række eksklusive vine. Klik ind og se alle de flotte vine vi smagte i løber af arrangementet: ...

Læs mere | Arkiv


Commanderie de Bordeaux a Copenhague E-mail: kontakt@commanderie.dk Dette site er udviklet af Peytz & Co. Peytz & Co.