Gå til forsiden
Log ind

Glemt password?

Du er ikke logget ind


Commanderie de Bordeaux

Bordeaux has its reputation for a reason.

It is a powerhouse of big brands and wealthy chateau owners who have vaults of money with which they are able to make some of the world’s greatest wines – and you too pay for it.

Mere om os

Invitation til Slotsbesøg fra Chateau Malartic-Lagraviere torsdag den 20. juni 2024 kl. 18.30

Kære Commandører

Bestyrelsen inviterer, i forbindelse med slotsbesøg til smagning af vine fra Chateau Malartic-Lagraviere torsdag den 20. juni 2024 kl. 18.30. Smagningen afholdes i Restaurant Møntergades nye selskabslokaler på Sjæleboderne 4.

Malartic-Lagraviere dateres tilbage til 1700-tallet, men den moderne tidsregning starter i 1997, hvor den belgiske Bonnie familie købte slottet af Laurent-Perrier.

De gennemførte en totalrenovering af bygninger, produktionsfaciliteter og tilkøb af jordlodder.

Det har givet et betydeligt kvalitetsløft af vinene fra slottet.

Med undtagelse af Haut-Brion var vinene fra Graves ikke en del af 1855 klassifikationen.

De har siden 1959 haft deres egen klassifikation, hvor Malartic-Lagraviere er et af seks slotte, som både er klassificeret Grand Cru Classé de Graves for deres røde og hvide vine.

Slottet bliver repræsenteret af Jean-Jacques Bonnie, som i dag ejer slottet sammen med søsteren Veronique. De to udgør sammen med Jean-Jacques hustru Severine den daglige ledelse af Malartic-Lagraviere.

Udover hovedslottet har familien siden 2005 ejet naboslottet Gazin Rocquenfort. Det blev også gennemrenoveret, og det er her Jean-Jacques og Severine bor.

Endelig ejer familien Bodega Diamandes i Mendoza Argentina, som indgår i Clos de los Siete samarbejdet.

Vi starter med vinsmagning og får efterfølgende en 4 retters menu med vine fra slottets kældre.

Vinsmagning - årgang 2019:
Hvid og rød Malartic
Hvid og rød La Comte de Malartic
Hvid og rød Diamandes (Mendoza)

Til middagen - menu og vin:
Snacks – Reserve 2015 blanc
Paté en Croute - Malartic white 2014
Ravioli with lobster, bisque & white asparagus - Malartic white 2012
Sweetbread of veal with snails, aligot, parsleybutter and bordelaise - Malartic red 2010 and 2008
Braised Beef Cheeks with carrots and peas - Malartic red 2004

Arrangementet er for Commandører men vi vil tilbyde gæster at deltage hvis der er ledige pladser efter den 6. juni 2024.

Gæster/ledsagere kan tilmeldes ved at sende undertegnede en
e-mail på rolf@dolang.dk. Når jeg bekræfter modtagelsen er gæsten tilmeldt.

Prisen for at deltage i arrangementet er kr. 1.350 pr. Commandør og kr. 1.550 for gæster/ledsagere. Beløbet skal indbetales på Commanderiets konto Reg. 4001 4011084214.

Der er maksimalt plads til 48 personer til smagningen efter først til mølle princippet.

BtB
Rolf Dolang
Chancelier


Commanderie de Bordeaux a Copenhague E-mail: kontakt@commanderie.dk Dette site er udviklet af Peytz & Co. Peytz & Co.