Gå til forsiden
Log ind

Glemt password?

Du er ikke logget ind


Commanderie de Bordeaux

Bordeaux has its reputation for a reason.

It is a powerhouse of big brands and wealthy chateau owners who have vaults of money with which they are able to make some of the world’s greatest wines – and you too pay for it.

Mere om os

Chapitre 2018 lørdag den 5. maj 2018 på IDA

Chapitre 2018 lørdag den 5. maj 2018 på IDA

Kære Commandører

Bestyrelsen inviterer til Chapitre på IDA i Ingeniørforeningens lokaler på Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V lørdag den 5. maj 2018.

I dagens anledning rulles den røde løber ud fra vandsiden hvorfra der er indgang til festlokalerne.

Arrangementet er med ledsager

Vi optager i den forbindelse 5 nye Commandører

Festprogrammet ser således ud:
Kl. 17.30 Velkomst med degustation af vine fra Commanderiets egen kælder
Kl. 18.10 Åbning af Chapitre med optagelse af nye Commandører.
Kl. 19.00 Festmiddag med vine fra Commanderiets egen kælder

Restaurant Chef Martin Flambart og hans team har tryllet en fantastisk menu sammen til os:

Appetizere ledsaget af Chateau La Louviere, 2004 magnum

Sortfodsskinke, crème på fermenteret hvidløg
Foie gras terrine, ristet toast og solbær
Krokette på jomfruhummer med hummermayonnaise
Syltet knoldselleri med urter, tang og caviar

Forret ledsaget af Chateau Fieuzal, blanc 2010:

Stegt pigvar med hvid asparges, grillede syltede perleløg
løgsoubise, rimmet kammusling og beurre blanc på hyldeblomsteddike.

Mellemret ledsaget af Chateau Couspade 2000 og Chateau Pontet Canet 1996.

Farserede og glaserede morkler med høns og snegle, med letrøgede kartofler, hønseglace, persillepuré, løvstikkeolie
syltede bøgehatte og urter.

Hovedret ledsaget af Chateau Conseillante 1995 og Chateau Margaux 1986.

Sommerbuk, kåldolmer med sommerkål og confiterede kalvebrisler, selleripuré, tyttebærgele, glace monteret med hasselnødder og urter.

Ost ledsaget af Chateau Leoville Poyferre 2004 og Leoville Barton 2004:

Comte 24 mdr, friskost, trøffel, pæremarmalade - croissant

Dessert ledsaget af Chateau de Farques 2002:

Mandeliscreme, nougatine, æblepuré, citronperler, saltkaramel, sherry, malt og tuilles.

herefter kaffe og chokolade.

Prisen for at deltage i festlighederne er kr. 1.500 pr. person, der skal indbetales på Commanderiets konto Reg 5043 konto 1053797.

Påklædning: Smoking med insignier.

Husk at tilmelding skal ske via hjemmesiden www.commanderie.dk senest Lørdag den 28. april 2018.

BtB
Rolf Dolang
Chantelier

Vine vi har smagt

Chapitre på Sølyst 16. juni 2012

25. juni 2012

I forbindelse med optagelsen af 6 nye Commandører smagte vi en række eksklusive vine. Klik ind og se alle de flotte vine vi smagte i løber af arrangementet: ...

Læs mere | Arkiv


Commanderie de Bordeaux a Copenhague E-mail: kontakt@commanderie.dk Dette site er udviklet af Peytz & Co. Peytz & Co.